Home » Biznes sfera və iqtisadiyyat, Türkiye Medyasından Haberler (Özel), Ümumi » Avrupa’da 2013 yılının en iyi otelleri listesinde Türkiye’den 25 otel yer aldı

Avrupa’da 2013 yılının en iyi otelleri listesinde Türkiye’den 25 otel yer aldı

AgahMedia.Com_Sitesinin_Resim_Albomundan_Otelcilik_ve_turizm_konusunda_foto

AgahMedia.Com portalının “Hürriyet” gazetesine istinaden haberine göre, Avrupa’nın en büyük otel ve tatil değerlendirme sitesi Zoover, 2013 yılının en iyi otellerini açıkladı. Yılda ortalama 45 destinasyonda 365 bin rezervasyon yapılan, 2 milyon değerlendirme yazılan Zoover’ın kullanıcıları tarafından seçilen oteller arasına Türkiye’den 25 otel girdi. Işıl Club Bodrum, bu listede 10 üzerinden 9.5 ile en yüksek puanı aldı.


Doğan Holding’e bağlı Milta Turizm İşletmeleri tarafından işletilen Bodrum Torba Mevkii’ndeki 5 yıldızlı tatil köyü Işıl Club Bodrum, misafirperverliği, kaliteli hizmet anlayışı, dünyadaki konaklama eğilimlerini yakından takip etmesi ve sıkı takım çalışmasıyla kurulduğu günden bugüne başarı grafiğini yükseltiyor.
Işıl Club Bodrum’un geçmiş yıllardan Otelpuan.com’dan Gümüş Ödülü, uluslararası seyahat platformları Tripadvisor ve yine Zoover’dan mükemmellik ödülleri, FEE Blue Flag International’dan Mavi Bayrak, HACCEP’ten Altın Kalite ödülü, 4 kez First Choice Gold Award, 2 Öger Tur Mükemmellik Ödülü, Turop Türkiye’den 2.’lik ve 3.’lükleri, Çevre ve Orman Bakanlığı Çevre Ödülü, Bodrum Orman İşletmesi Çevre Ödülü ve Dünya’nın En Güzel Koyları Birliği ödülü bulunuyor.



Bu kontentin portalımızda yayınladığı tarix :

Ucuz təyyarə biletləri və sərfəli otellər burda... ⇒

Sərfəli qiymətlərə satılıq evlər, torpaqlar və obyektlər ... ⇒

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*